Undgå stress i hverdagen

ingen stress

Den moderne verden vi lever i er på en gang helt fantastisk og fyldt med alverdens muligheder, men den er også vild og overvældende, og det er nemt at falde i mellem sprækkerne og drukne i stress over en evigt travl hverdag. Ofte opdager vi det ikke engang selv, det er jo normalt at have travlt. Men det behøver det slet ikke at være. Verden er nemlig fyldt med tilbud om hjælp til at komme nemmere igennem hverdagen og skabe mere tid og plads til dig, du skal bare åbne øjnene og tage imod.

Spis godt og nemt

Madlavningen fylder meget for os alle sammen. Vi er nødt til at spise og heldigvis så vil vi for det meste også rigtig gerne. Vi elsker god mad, det er bare ikke altid at vi har rigtig tid til at planlægge, forberede og tilberede den hver eneste dag på et niveau, der egentlig tilfredsstiller. Kig i stedet efter alternativer til hverdagen. Næsten færdige retter hos slagteren eller i supermarkedets delikatesseafdeling, mad ud af huset fra den lokale cafe eller måltidkasser, der leveres til døren.  Der er masse af sunde og gode alternativer til dig, der ikke helt har tid eller overskud at gå hele møllen igennem hver evig eneste dag.

Bor du i en af landets store byer, kan du også få leveret god mad med rabat med Wolt, som er et alternativ til Just-Eat og Hungry, med fokus på gode restauranter og sundere mad. Du kan selvfølgelig stadig også få pizza eller McDonalds, også med en god rabatkode så udbringningen ikke vælter budgettet. Så længe du spiser godt de fleste dage, kan det så absolut ikke skade, når det bare er det man trænger til.

Få hjælp til rengøringen

En anden ting der fylder og stresser, er rengøringen. Vi vil alle sammen helst bo rent og pænt, og føler os allerbedst tilpas, når vi ikke trækker nullermænd og pelstotter med rundt under sokkerne hver gang vi går fra et rum til et andet. Her findes der også muligheder for at gøre hverdagen lidt nemmere.

Til støvsugning og gulvvask findes der efterhånden billige, men supereffektive robotstøvsugere og gulvvaskere. Den behøver ikke køre imens du er hjemme, men kan trille rundt mens du er på arbejde eller ude at gå med hunden. Når du kommer hjem, er gulvet rent og du kan koncentrere dig om dig selv i stedet. Hvis du ikke har en opvaskemaskine, så overvej om ikke du har plads til en lille bordopvasker. Den lille maskine fylder næsten ingenting, men skærer opvasken fra hver eneste dag.

Sidst men ikke mindst, så husk, at der er rigtig mange teenagere, der gerne vil tjene en ekstra skilling i weekenden. Måske du har en nevø eller niece, en sød nabo eller teenager fra vejen, som ville have lyst til at tjene lidt ekstra på at komme og tørre støv af og smide tøj i vasketøjsmaskinen for dig. Det er nemt arbejde for dem, og behøver ikke tage mere end en time eller to.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.