Stop tyven! 4 gode tips til at undgå indbrud på ferien

indbrud

indbrud

Der er ikke noget, som kan ødelægge ferieglæden mere end at komme hjem til knuste ruder og et fjernsyn, som ikke står på sin plads. Ja, det er bestemt ikke sjovt at skulle tage sig af stjålne genstande, ødelagte vinduer og urolige børn lige oven på en ferie.

Få derfor her 4 tips til hvordan du kan sikre dig hjem og undgå indbrud på ferien.

Få hjemmet tyverisikret

Når man er faldet over et godt rejsetilbud, slår man som regel til. Før man tager af sted på ferien, kan det dog være en god idé at få hjemmet tyverisikret, så man ikke kommer hjem til ubudne gæster i huset.

Noget af det bedste, man kan gøre for at slippe for irriterende indbrudstyve, er at få tyverisikret sit hjem. Afhængigt af hvilket område man bor i, og hvor mange værdier man har, er der forskellige løsninger, man kan benytte sig af. Tag kontakt til et firma, som tyverisikrer hjem, og spørg ind til hvilken løsning, der vil passe bedst til dit hjem.

Få naboen til at hjælpe

Det gode naboskab kan virkelig betale sig, når man er bortrejst på ferie! Med naboens hjælp er det i hvert fald muligt at gøre en hel del for ikke at tiltrække indbrudstyvene. Har din nabo to eller flere biler, kan du høre ad om det kan lade sig gøre, at han parkerer den ene i din indkørsel. Derudover kan du måske få ham til at tømme din postkasse, så det syner af, at der er nogen i huset.

Gør hjemmet mindre attraktivt for indbrudstyve

Det er ikke smart at rejse hjemmefra på en ferie med alle værdigenstandene liggende fremme. Gør derfor dit hjem mindre attraktivt for indbrudstyve at bryde ind i ved at skjule værdigenstandene. Der skal ikke meget besvær til for at ligge den dyre computer ned i en skuffe.
Så simpelt et trick som at fjerne synlige genstande af værdi, så ingen bliver fristet til at bryde ind, kan gøre en stor forskel!

Få installeret et kamera ved huset

Det er blevet mere og mere populært hos private at bruge kameraer som en del af deres kriminalpræventive tiltag. Dette kan nemlig også være en rigtig god idé, specielt taget den nyeste teknologi på området i betragtning.

Med et kamera ved hoveddøren er det nemlig muligt at kunne se live billeder af sin hoveddør via en app på mobiltelefonen på ferien. Foregår der noget mistænkeligt, er det nemt selv at spotte.

Derudover skræmmer sådan et installeret kamera også ofte en tyv væk. Det er trods alt bedre at slippe væk med friheden i behold end at blive fanget på kamera.

Gør du brug af disse 4 tricks næste gang du skal på ferie, vil du kunne komme af sted med ro i maven. Hvorfor ikke gøre ferien til den gode oplevelse, du fortjener, ved at sikre dit hus mod ubudne gæster i form af indbrudstyve? Ferien bliver helt sikkert meget sjovere på denne måde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.