Spar penge og hold varmen med en varmepumpe

sommerhus

Varmepumper er de senere år blevet utroligt populære for især sommerhusejere, og dette med god grund. Varmepumpen varmer hurtigt huset op og arbejder langt mere effektivt end f.eks. en elradiator. 

Med en varmepumpe sparer du desuden penge på elregningen, og du slipper for den ubehagelige lugt fra f.eks. en gasovn, for ikke at tale om den potentielle brandfare ved en sådan. 

Fjernstyr varmepumpen fra din telefon 

Hvis du har besluttet dig for at smide varmeblæseren eller elradiatoren på porten og i stedet  investere i en varmepumpe, er du måske interesseret i at finde ud af, hvad prisen på en varmepumpe luft til vand pris er. Der findes flere forskellige typer af varmepumper og i forskellige prisklasser. 

En såkaldt luft til vand varmepumpe omdanner varmeenergien i luften udenfor til varme inde i huset samt vand til brug i f.eks. badet eller til opvask. Måske har du på sommerhuse set en stor boks sidde udenpå huset, det er her, den kolde luft suges ind og herefter omdannes til varm luft eller varmt vand. 

Nogle varmepumper er det muligt at fjernstyre fra din telefon. Dette er utroligt praktisk og dejligt, hvis du har lang transport til sommerhuset. Uden fjernstyret betjening af varmepumpen ville du skulle vente i huset på at der blev varmt, selvom om du naturligvis også kunne vælge at gå en tur imens. Med fjernstyring kan du tænde for varmen hjemme fra din lejlighed eller helårshus, inden du kører afsted. Mens du kører, arbejder varmepumpen, og der vil således være dejligt varmt i sommerhuset, når du når frem og låser dig ind. 

Når du har valgt den varmepumpe, der passer til dit hus og dit behov, er der blot tilbage at få bestilt pumpen, installeret den og herefter skænke dig et glas vin, smække benene op og nyde fridagene og ikke mindst den dejlige varme. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.