Sæt dit barns sikkerhed i højsædet 

Vi transporterer os selv rigtigt meget i bil. Bilen er det foretrukne transportmiddel for de fleste børnefamilier. Og det er da også skønt at kunne hoppe ind alle sammen og tage hvor hen vi vil. Familiebilen er på mange måder ensbetydende med frihed. Og bilerne bliver mere og mere sikre i disse år. Det er godt at vide for familierne, for vi ved jo alle, hvor farligt det kan være at blive involveret i et trafikuheld. Især børnenes sikkerhed er vigtig for os alle 

Et sted, hvor man virkelig kan højne sikkerheden for børn, er autostole. De moderne autostole giver en meget høj sikkerhed og ydermere den bedste komfort for de kære små. Her er et punkt, hvor man virkelig kan gøre noget for at barnet er bedst muligt beskyttet, hvis uheldet er ude. Og her er det ikke bare de helt små børn vi snakker om. Man kan få autostole til børn i 9-36 kg klassen, som er supersikre og giver en fantastisk siddekomfort. 

Høj sikkerhed og bedre udsyn 

Stort set alle autostole hæver børnene lidt op over bagsædets generelle niveau. Det giver et bedre udsyn igennem ruderne for barnet. Det betyder meget at barnet kan følge med i hvad der sker udenfor, når man kører. Især på lange strækninger er det godt, hvis barnet har et godt udsyn. Det forebygger transportsyge at kunne følge med i trafikken. 

Når barnet kan følge med i det, der sker omkring dem, så er der også noget at snakke om. Det er hyggeligt at tale med sit barn, mens man triller ud ad landevejene. Det giver tryghed og god stemning, når man snakker hyggeligt om landskabet, man kører forbi, eller om de forbipasserende biler. Turen føles ikke så lang, og barnet føler sig set og hørt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.