Sådan vælger du det rigtige køleskab til din husstand

stort køleskab

For mange mennesker er et køleskab bare en del af de hårde hvidevarer, der er i ens hjem. Det har en klar funktion, nemlig at holde ens fødevarer korrekt tempererede for at bevare og forlænge deres holdbarhed. Dog er der mange faktorer, der spiller ind når man skal ud og investere i et nyt køleskab, da markedet i de sidste år er eksploderet med hundredvis af muligheder.

Når man kigger på køleskabe, er det vigtigt, at man får valgt det rette, da ingen ønsker at betale for meget og man heller ikke ønsker at købe et, der ikke kan leve op til ens krav og daglige behov. Denne artikel vil hjælpe og guide dig til at udvælge det rette købeskab ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, type, energimærke, pris, kapacitet, indretning og ekstra funktioner. Se mere om valg af køleskab på www.køleskab.dk.

De faktorer, du primært bør vælge nyt køleskab ud fra

Skal du investere i et nyt køleskab er det naturligvis vigtigt, at du først og fremmest sætter et budget, du kan overholde uden at køre din konto i sænk eller optage høje lån, som du skal døje med i månedsvis. Dog skal man ikke bare gå efter det billigste køleskab du kan finde, da det også skal leve op til dine daglige behov.

Som tommelfingerregel findes der tre typer af køleskabe som kan placeres i dit køkken eller bryggers på forskellige måder. Et fritstående køleskab er lakeret på begge sider og du er derfor ikke begrænset af at skulle klemme det ind mellem to skabe for at køkkenet bibeholder sit æstetiske look.

Det integrerbare køleskabe er skjult bag en frontlåge og passer derfor perfekt ind i mange af de nye køkkendesigns, hvor alle hårde hvidevarer er skjult bag snydelåger. Sidst men ikke mindst kan du købe et køleskab, der er designet efter indbygningsmodellen, der ligesom det integrerbare, kan gemmes lidt væk bag en matchende køkkenlåge. Dog kan et indbygget køleskab skjules helt i samme område som et almindeligt køkkenskab.

Sidst men ikke mindst er der penge at spare, hvis du vælger et nyt køleskab med et godt energimærke. Køleskabe mærkes fra A+++ til G, hvoraf G har det højeste energiforbrug, der måler på baggrund af brug af kilowatt-timer.

Annonce: Hvis du leder efter ting til boligen, så besøg vores annoncører og få hjælp til at finde din nye babydyne på babydyne.dk, et sengebord på sengebord.dk eller nye tallerkener på tallerkener.dk

Vælg køleskab på baggrund af størrelse og indretning

Det siger sig selv, at et køleskab skal kunne rumme de varer, man har tænkt sig at komme i det. Til mellemstore og store familier anbefales det, at man får et højt køleskab, hvor der er plads til to grøntsagsskuffer og en hylde beregnet til familiens madpakker og små hyggesnacks.

Er man en enkeltperson, kan man sagtens nøjes med et kølefryseskab, da man ikke har samme behov for plads, da det ugentligt indkøb oftest ikke overskrider 2 indkøbsposer. Næstefter størrelsen på ens nye køleskab, bør man overveje køleskabets indretningsmuligheder.

Det kan være en fordel, at kunne flytte hylderne rundt, eller at der kan indsættes flere skuffer nederst i skabet, således at fødevarerne bliver mere opdelt efter type eller måske holdbarhedsdato.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.