Bliver du frustreret hver år når varmeregningen dumper ind af dørsprækken? Kan du ikke forstå hvordan den kan være så ufattelig høj? Så bør du overveje om et skift til en luft til vand varmepumpe kunne være en god løsning for dig og din bolig. En luft til vand varmepumpe kan nemlig give dig årlige besparelser på varmeregningen, og er i samtidig en miljøvenlig løsning. Opvarmer du med olie eller naturgas, kan du opleve store besparelser årligt. Læs meget mere om fordelene ved en luft til vand varmepumpe.
Hvis du bliver frustreret over den høje varmeregning, så er du ikke den eneste. De store besparelser og et miljøbevist valg, er årsagen til at så mange vælger at skifte til en luft til vand varmepumpe. Hvis du går op i din bolig, og ikke gider at betale tårnhøje varmeregninger hvert år, så bør du helt sikkert overveje om en luft til vand varmepumpe, kunne være en løsning for dig og din bolig. Luft til vand varmepumpen er nemlig et langtidsholdbart valg både for din pengepung og for miljøet.
Et godt hjem er lunt når der er brug for det, og et godt varmesystem leverer varmen når der er brug for det hele året rundt. Slut med kolde fødder, og for langsomme radiatorer hvis du vælger at skifte dit oliefyr eller naturgas ud med en luft til vand varmepumpe.
Når man skal gøre sig overvejelser omkring nye løsninger til boligen, er det helt naturligt at man gerne vil undersøge de forskellige muligheder og forsøge at danne sig et overblik over dem. Derfor kan det for mange være rart at vide hvordan de forskellige løsninger fungerer i praksis. For at du bedre kan vurdere om en luft til vand varmepumpe er noget for dig, gennemgås her kort hvordan en luft til vand varmepumpe fungerer i praksis.
En luft til vand varmepumpe har fået sit navn ud fra hvordan den virker. Som du nok kan regne ud, har det noget at gøre med luft og vand. En luft til vand varmepumpe består af 2 dele. Indendørsdelen består primært af systemstyring, hvoraf udendørsdelen er hvor alt det magiske sker. I udendørsdelen sidder en ventilator, som hele tiden suger luft ind. I udendørsluften findes der varme (Også om vinteren), som er energi der kan udvindes. Energien overføres til en væske, som bruges til at opvarme det vand som cirkulerer rundt i dit varmesystem. Derfor hedder det en luft til vand varmepumpe, fordi man udnytter den naturlige energi der findes i luften til at opvarme vandet i dit gulvarme eller radiatorer.
For at du nemt kan danne dig et overblik over hvad en luft til vand varmepumpe kan gøre for dig, kommer vi her med 6 væsentlige fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe.
Har du flere spekulationer omkring luft til vand varmepumper, kan du altid spørge en forhandler til råds.