4 gaveideer til kæresten der vil passe godt på sig selv

Gave til hende

Det er ikke altid lige let at finde ud af, hvad man skal give i gave til sin kæreste – hverken når man for nyligt har fundet sammen, eller man har været sammen i mange år. Uanset hvor godt man føler at man kender ham eller hende, vil der altid være risiko for at den gave man vælger, ikke falder i god jord. Har man en kæreste, der vil passe godt på sig selv er der dog nogle tommelfingerregler man kan bruge, uanset om man køber til en mand eller en kvinde.

Uanset køn og alder så kender alle mennesker til den irriterende følelse man oftest oplever i kroppen, hvis man i en periode har haft en stressende hverdag, eller blot har et stramt ugentligt skema. Ønsker man at hjælpe sin kæreste med at slappe af kan man vælge én eller flere af de følgende 4 gaveideer;
1. Oplevelsesgavekort til massage
2. Oplevelsesgavekort til spa-ophold
3. Hotelovernatning for to personer
4. Mad oplevelse for to.
Disse fire er blot nogle få af de mange ideer man kan købe som gave til kæresten i 2017, disse købes alle online eller i større supermarkeder.

Gode gaveideer til kvinden i dit liv

Som mand kan det ofte være svært at finde den helt rigtige gave til sin kæreste i forbindelse med de mange mærkedage, der præger ens liv. Det gælder som mand om at ramme præcist, da man ellers kan risikere sure miner, eller selv modtage en såkaldt hadegave næste gang hun skal købe en gave.

Medmindre man får en ønskeseddel, hvor der står specifikke mærker, størrelser eller farver kan man hurtigt gå galt i byen, dog er der råd at hente, man kan blandt andet se denne liste med flere hundrede julegaveideer til hende man har kær. På ovennævnte liste finder man et stort udvalg af forkælelses- og oplevelsesgaver som hun kan nyde alene, eller man kan dele med hende. Det er vigtigt at huske på, at en gave ikke kun glæder én gang, men både når den gives, bruges og mindes.

Gaveideer, der bringer et smil på hans læber

Mange tror at mænd er nemme at købe gaver til, dette passer også på langt de fleste mænd, der har en hobby. Ofte ses de samme ting på mænds ønskelister, disse kan f.eks. være værktøj, boxershort og sokker, dog er disse gaveideer ikke de mest fantasifulde at give selvom de kan bringe glæde. Derfor kan det være en god idé at forsøge at presse lidt til sin kærestes grænser, eller udfordre ham ved at give ham en oplevelsesgave.

Mænd spiller ofte på deres maskulinitet, derfor er det spændende og sjovt at udfordre denne ved f.eks. at give ham en helikopter-tur, eller andre og mere ekstreme oplevelser som bungeejumping. Ønsker man at forkæle og udfordre sin mand og samtidig nyde godt af gaven selv, kan et oplevelsesgavekort til et spa-ophold eller en massage være ideel, dog skal man passe på ikke at overskride grænsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.